Moderna Försäkringar

Moderna Försäkringar är ett försäkringsbolag som inte riktigt liknar alla andra försäkringsbolag, trots att det har sina rötter i ett av landets äldsta försäkringsbolag, Atlantica, som grundades så tidigt som år 1916. Idag är dock Moderna Försäkringar inte bara en del av en mycket stor koncern, Tryg, som räknas som en av de största försäkringskoncernerna i hela Norden, utan även ett mycket nytänkande försäkringsbolag, som erbjuderna moderna och smarta försäkringslösningar till riktigt bra priser.

Många väljer därför att skaffa försäkringar hos Moderna Försäkringar. Hos dem får man inte bara riktigt bra produkter i försäkringsväg, man får det även av ett mycket tryggt och säkert företag, med en mycket stark partner bakom sig.

Moderna
Moderna Försäkringar bilförsäkring
 • Moderna Försäkringar
  • Trafikförsäkring 2000 kr.
  • Halvförsäkring 1500 kr.
  • Helförsäkring från 3500 kr.
 • Prisvärd bilförsäkring för dina behov.
ICA
ICA Försäkringar bilförsäkring
 • ICA Försäkringar
  • Utan extra kostnad: Trafikolycksfall och Krishjälp efter trafikolycka som är helt utan självrisk.
  • Bonus: Hela försäkringskostnaden som ICA-bonus för dig med ICAs kort.
 • Bra och trygg bilförsäkring.

Just därför är över 2.7 miljoner privatpersoner kunder hos Moderna Försäkringar, samt över 140 000 olika företag i hela Norden. Skulle du välja att vända dig till Moderna Försäkringar när du behöver en försäkring är du med andra ord i gott sällskap.

Olika försäkringar hos Moderna Försäkringar

Detta försäkringsbolag är från början specialiserade på sakförsäkringar, så man kan försäkra det mesta hos dem, från hem till bilar och båtar till andra fordon. Dock finns det numera även personförsäkringar att välja mellan.

Moderna Försäkringar jobbar även i nära samarbete med en rad olika företag och organisationer, för att ordna specialdesignade försäkringar åt dem. Det är därför möjligt att kontakta dem som företag för en skräddarsydd försäkring. Många kunder är dessutom försäkringstagare hos dem via sin arbetsgivare eller liknande.

Recension:

Moderna Försäkringar
Betygsatt av: Försäkringsbolagbil.se
Betyg: 4.8/5

Mer information om Moderna Försäkringars försäkringar

Vill du ha mer detaljerad information om de olika försäkringar som Moderna Försäkringar kan erbjuda dig, rekommenderar vi att du går in på deras hemsida. Där hittar du nämligen information om de olika tillgängliga försäkringarna, och kan även beräkna premier för dem, samt se deras villkor.